Klant worden bij CleanUpp


Informatie over je CleanUpp-abonnement

Welkom. Leuk dat je interesse hebt in CleanUpp. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie om te beginnen met CleanUpp.

 • Over een abonnement op CleanUpp
  Over CleanUpp

  CleanUpp is een dienst geleverd door CleanIT Solutions BV voor het digitaal registreren van je HACCP-administratie. Voor een overzicht van functies van CleanUpp kun je hier terecht.

  Prijs

  Een maandabonnement voor CleanUpp kost € 24,95 excl. BTW (€ 30,19 incl. 21% BTW) per locatie. Met dit bestelformulier schaf je één abonnement aan.

  Algemene voorwaarden

  Op alle diensten van CleanIT Solutions BV, waaronder CleanUpp, zijn de Algemene voorwaarden en de Privacyvoorwaarden van toepassing.

  Opzegtermijn

  De contractduur van een abonnement op CleanUpp bedraagt steeds 1 maand en wordt automatisch verlengd. Hierbij bedraagt de opzegtermijn 1 maand na afloop van de huidige contractperiode. Als je bijvoorbeeld je abonnement hebt gestart op 17 februari, en je zegt op 3 september op, zal de laatste contract-periode van 17 september t/m 17 oktober duren.

 • Bestelproces

  Het bestellen van CleanUpp is zeer eenvoudig via 5 simpele stappen. Het enige wat we van je nodig hebben is een aantal gegevens:

  • Je naam
  • Je email-adres
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsgegevens
  • Gegevens over je rekening voor de incassomachtiging
  • Datum waarop je wilt dat het contract ingaat

 • Levering en betaling
  Incasso

  Bij CleanUpp is het alleen mogelijk te betalen via automatische incasso. De laatste stap in het bestelproces is het afgeven van een SEPA incassomachtiging aan CleanIT Solutions BV om de abonnementskosten van je rekening af te schrijven. Het bedrag wordt rond de 1e dag van de maand afgeschreven. De factuur ontvang je minstens 14 dagen hiervoor per email op het door jou opgegeven email-adres. Heb je niet voldoende saldo of storneer je de betaling? Dan kan CleanIT Solutions BV daarvoor administratiekosten voor in rekening brengen. Deze administratiekosten bedragen €25,- ex. BTW en komen bovenop de abonnementskosten.

  Herroepingsrecht

  Na het afsluiten van het contract heb je uiterlijk 14 dagen de tijd om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Gebruik maken van je herroepingsrecht houdt in dat je CleanUpp account direct wordt opgezegd, ongeacht de standaard opzegtermijn. Omdat CleanUpp echter een dienst is waar je na het afsluiten van het contract direct gebruik van kunt maken, rekenen wij de kosten van de tijd dat je CleanUpp hebt kunnen gebruiken. Na deze 14 dagen geldt de gebruikelijke opzegtermijn van een maand na het einde van je contractperiode.

  Je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht door een email te sturen naar info@cleanupp.com met als onderwerp 'Herroeping'.

  Activatie account

  Nadat de laatste stap voltooid is en je machtiging bij ons binnen is, wordt je account direct geactiveerd. Vanaf dat moment kun je in het CleanUpp Management-portal en in de CleanUpp-app inloggen met jouw gegevens.

 • Na registratie
  Je lijsten

  Nadat de registratie afgerond is, kunnen we beginnen met het verwerken van je lijsten. Als gratis dienst kun je je lijsten naar ons opsturen, waarna wij ze voor je verwerken. Uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst zullen wij je lijsten dan voor je klaar hebben staan in CleanUpp. Indien je lijsten niet compatibel zijn met CleanUpp behouden wij ons het recht voor je lijsten te weigeren.

  Zelf beginnen

  Via ons Management-portal is het ook mogelijk je account zelf in te richten. Het is erg gemakkelijk zelf lijsten toe te voegen, te vullen met taken en te bewerken. Ook zaken als je instellingen, je werknemers en je recepten kun je via het Management-portal eenvoudig beheren. Natuurlijk kun je ook al je lijsten en taken bewerken als wij die al voor je hebben toegevoegd aan CleanUpp.

Verificatie

Om misbruik te voorkomen, willen we je daarnaast vragen onderstaande Captcha op te lossen.